Skriv din fagbog i 2011!

by Rikke Moos

Har du altid drømt om at udgive en fagbog? Har tanken strejfet dig nu og da, når folk har rost et foredrag, du har holdt eller mindet dig om, at du har en særlig viden, metode eller løsning på et problem, som du burde nedfælde i bogform, så andre kan få glæde af den?

Så er du ikke alene …

Skriv din fagbog i 2011!Er du en af de få?

Der er rigtigt mange, der kunne tænke sig at skrive en bog. Men kun få sætter handling bag ordene og fører drømmen ud i livet. Jeg tror på, at Du er en af de få. Det er vel derfor, du læser med her på bloggen, ikke?

Hvorfor så ikke gøre 2011 til året, hvor du endelig fører dine bogplaner ud i livet?

Der er ingen tvivl om, at det kræver en god portion skriveevner, mod, tro og målrettethed at lykkes med et bogprojekt. Og tid naturligvis. Men det er hele indsatsen værd. Her er 3 gode grunde til, hvorfor du ikke bør udskyde dit bogprojekt længere …

DERFOR skal du skrive en fagbog i 2011

  1. En bog gør en stor forskel for dig og din karriere på rekordtid
    En af de største fordele ved at udgive en bog er, at du vinder anerkendelse, næsten i selv samme øjeblik bogen er udkommet. Mange vil blåstemple dig og dine ydelser og kompetencer alene fordi, du har skrevet en bog. Og du vil med stor sandsynlighed opleve, at der pludselig begynder at falde en masse appelsiner ned i din turban i form af flere forespørgsler, nye kunder, mere omtale osv.
  2. Det bedste visitkort du kan have
    En bog taler for sig selv og er derfor uden sammenligning det bedste visitkort, du kan have. Du kan bruge den som døråbner overfor potentielle kunder, der med din bog får en smagsprøve på, hvad du kan hjælpe eller bidrage med. Din troværdighed vil ofte få et betydeligt løft i deres øjne og give dem tryghed for, at der er en vis substans i det, du leverer.
  3. Selvudvikling på højt plan
    At skrive en bog er for mange en styrkeprøve på vedholdenhed, koncentration og troen på, at man vil lykkes med projektet. Det kan være en hård tid, der tærer både på dig, dine kollegaer og på familie og venner. Men de mange timers soloarbejde er i den grad også selvudviklende. For at fuldføre projektet skal du være i stand til at bevare (og i nogle tilfælde genfinde) overblikket. Du skal kunne motivere dig selv og holde fokus, du skal tro på dig selv – på at du kan fuldføre projektet, og du skal være i stand til at mane din indre kritiker i jorden og skyde de negative tanker fra dig, når de dukker op. Kort sagt – du kommer i den grad styrket ud på den anden side.

Så hvad venter du egentlig på?

Kickstart dit bogprojekt i januar 2011

Jeg håber, at indlægget her har skubbet dig lidt tættere på en beslutning om at gøre alvor af bogdrømmen, så 2011 bliver året, hvor du kan skrive ‘fagforfatter’ på visitkortet.

Måske tænker du at det kunne være rart med lidt starthjælp og sparring på sidelinjen, så du kommer hurtigt og sikkert fra start – og får pennen på gled. Så se nærmere på Bogsucces intensive workshop, der vil kickstarte dit bogprojekt i starten af det nye år.

GODT NYTÅR!

Rikke Moos

{ 1 comment… read it below or add one }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: