Mangler du tid til dit bogprojekt?

by Rikke Moos

I sidste blogindlæg kunne du læse om en af de undskyldninger, der ofte holder folk tilbage fra at skrive en fagbog – nemlig: ”Jeg ved ikke nok! Der er andre, der er bedre egnet til at skrive bogen end mig!”

En anden undskyldning, der topper hitlisten, er:

Er det manglende tid, der bremser dit bogprojekt?”Jeg har svært ved at finde tiden …”

Mon ikke det også er en af de undskyldninger, der bremser dig i at skrive din bog?

Jeg gætter på, at du lige som mange andre har en travl hverdag med karriere, fritidsaktiviteter og familie og venner, der skal plejes. Der er ikke megen tid til overs i sådan et program. Det ved jeg selv alt om … Men hvis du vil forfatterdrømmen nok, kan du også finde tid til at skrive.

Hvem siger, du absolut skal hive to hele dage ud af kalenderen hver uge det næste halve år eller isolere dig tre måneder i et sommerhus for at skrive din bog? Der er andre måder …

Vil du din bog nok, kan du også finde tid!

Hvorfor ikke stå en time før op hver dag og skrive, mens resten af familien sover? Eller finde ekstra tid i løbet af eller sidst på dagen? Måske kan du reducere tv-kiggeriet med et par timer tre-fire aftener om ugen – eller droppe nogle af tidens populære overspringshandlinger (og enorme tidsslugere) som at surfe på nettet, tjekke e-mails og chatte på Facebook?

Min pointe er: Vil du din bog nok, kan du også finde tid!

Der er jo ingen lov, der siger, at du skal skrive et helt kapitel, hver gang du sætter dig foran tastaturet, vel?

Her er et godt tip til, hvordan du tilrettelægger dit bogprojekt, så det passer ind i en travl hverdag: Godt skrivetip: Sådan spiser du en elefant

Leave a Comment

Previous post:

Next post: