Hvad koster det at selvudgive en bog?

by Rikke Moos

Hvad koster det at selvudgive en bog?Det spørgsmål har jeg mødt rigtigt mange gange efterhånden. For det er mere populært end nogensinde at udgive bøger selv. Svaret afhænger selvfølgelig af, hvilket slutresultat du ønsker, hvordan du griber processen an – og hvilke folk du allierer dig med.

”Arghhh … kan du ikke godt blive lidt mere konkret end det?”

Jo, det kan jeg godt.

Eller rettere … min gode kollega Cammilla Rysgaard kan. Hun har nemlig et kvalificeret bud på, hvad du kan forvente dig. For hun har netop gået vejen selv i forbindelse med udgivelsen af hendes seneste bog Medlemsside Manualen.

Få indblik i økonomien bag Cammillas bog her


MEN STOP LIGE EN HALV
– inden du forlader siden!

Medlemsside Manualen af Cammilla RysgaardFor det er ikke kun Cammillas bogøkonomi, der er interessant. Hendes bog – Medlemsside Manualen – bør i den grad også interessere dig. I hvert fald hvis du har planer om at skabe en forretning omkring din bog …

En medlemsside kan nemlig være et af de mest indbringende spinoff-produkter, du kan skabe på baggrund af din bog.

Det er mit eget onlineprogram Forfatter Bootcamp (der bygger videre på min bog Fra idé til bestseller) et godt eksempel på. Min indtjening på Forfatter Bootcamp er nemlig langt større end det, jeg har indtil videre har tjent på bogsalget. Programmet er også i øvrigt case i Cammillas bog :-)

Altså … tjek lige Medlemsside Manualen, hvis du vil have inspiration til et spinoff-produkt til dit ’bogunivers’!

Få rabat på foredrag om medlemssider

Cammilla holder i øvrigt også foredrag om emnet. Og som læser af Bogsucces artikler får du 50 kr. i rabat på billetten. Du skal blot indtaste ”50” i feltet ”promo kode”, når du tilmelder dig.

Her kan du tilmelde dig foredraget om medlemssider

God fornøjelse!

Rikke Moos

{ 3 comments… read them below or add one }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: