Bogsucces seminar om:Fra idé til færdig bog på 6 måneder

7 ting der bremser dig i at skrive din fagbog . . .

… og succesformlen der sparker dig i gang nu!

Fra: Rikke Moos, Bogsucces.

Mange selvstændige drømmer om at skrive en fagbog – men for langt de fleste bliver det bare ved snakken. Det er ærgerligt, for forfattertitlen er den mest effektive døråbner til en status som eksperten på dit fagområde, nye kunder og muligheden for at tjene flere penge.

Gør drømmen til virkelighed …

Nu har du muligheden for at gøre drømmen til virkelighed og komme i gang med at skrive din fagbog. På dette introseminar bliver du introduceret til:


Bliv skriveklar på under 1 uge

Investér 3 timer af din tid, og find ud af, hvad du og din business går glip af ved at blive ved med at bremse dit bogprojekt. Du bliver også præsenteret for en effektiv trin-for-trin metode, der guider dig igennem udviklingen af din bogidé, gør dig skriveklar på under 1 uge – og gør skriveprocessen både sjov og overkommelig.


Tjen penge på din bog

Du vil også lære om, hvordan du kan tjene mindst 50 % mere på din bog, end du får ud af en standardforlagskontrakt – og hvordan du bruger din bog til at skabe vækst i din business.

Tilmeld dig GRATIS Introseminar

Derudover vil du også …


Pust liv i forfatterdrømmen

Seminaret er relevant for dig, der ikke vil slippe drømmen om at skrive en fagbog og gerne vil vide, hvordan du går fra idé til færdig bog på 6 måneder.

Investér 3 timer af din tid, og kom i gang med
at skrive din fagbog nu! Tilmeld dig i dag!

Skal foråret 2011 være det år, hvor du opgraderer dit visitkort med titlen Forfatter og endelig kan kalde dig for EKSPERT på dit fagområde? Så tilmeld dig i dag, og gå ikke glip af muligheden for at høre, hvordan du kan blive en af de 15 forfatterspirer på bogbusiness-programmet Fra idé til færdig fagbog på 6 måneder.

Tilmeld dig GRATIS Introseminar

Majbritt Lund fik en forlagskontraktMajbritt fik en forlagskontrakt …

“Jeg fik en kort, men meget effektiv rådgivning af Rikke.
Hun pegede bl.a. på to forlag, hun mente ville være interesserede i min bog. Den viden er guld værd, for nu har jeg en aftale med det ene.”

Journalist Majbritt Lund

www.majbrittlund.dk


Hvornår:
Ny dato på vej

Sted:

Pris: 495,- ekskl. moms

Tilmeld dig GRATIS Introseminar

Gratis bonus til digGRATIS BONUS til dig, når du tilmelder dig seminaret

Når du tilmelder dig seminaret, modtager du et link til webinaret Få styr på din bogidé, hvor jeg viser dig, hvordan du puster liv i din bogidé gennem 3 enkle trin.

Tilmeld dig seminaret ved at klikke på denne grønne knap herunder. Udfyld formularen på siden, og tryk tilmeld. Du modtager snarest herefter en bekræftelse på din tilmelding.

Tilmeld dig GRATIS Introseminar

Jeg glæder mig til at møde dig!

Rikke Moos

PS: Har du spørgsmål – så send mig en besked på info@bogsucces.dk eller ring på 60 93 44 11.

PPS: Kender du andre i dit netværk, der drømmer om at skrive en fagbog, og som du mener kunne have glæde af at deltage på seminaret, håber jeg, du vil sende linket til siden her videre til dem.