Drømmer du om at skrive en fagbog
… og blive eksperten på dit felt?Fra idé til færdig bog på 6 måneder

Fra idé til færdig
fagbog på 6 måneder

Succesformlen for forfatterspirer, der vil realisere bogdrømmen og tjene penge på den!

Fra: Rikke Moos, Bogsucces.


Til:
Selvstændige, konsulenter, virksomhedsejere, iværksættere, journalister, undervisere, speakers  – og alle andre, der har en fagforfatterspire i maven.

Drømmer du om at udgive en fagbog? Vil du gerne positionere dig som eksperten på dit felt? Og kunne du tænke dig at gøre drømmen til virkelighed, mens du passer dit job eller din virksomhed som du plejer? Nu har du muligheden …

En bog kan forandre
din business på rekordtid


Gør drømmen til virkelighed …

Du har sikkert hørt det før … en succesfuld fagbog er uden sammenligning det bedste visitkort, du kan have på hånden, hvis du vil udvikle din business på rekordtid eller give karrieren et ’boost’.

Den anerkendelse og ekspertstatus, der følger med, når du udgiver en bog, åbner døre til nye aktiviteter som foredrag, kurser, nye samarbejdspartnere, nye bøger og andre spændende sidegevinster – og ikke mindst: STØRRE INDTJENING!


Majbritt Lund fik en forlagskontraktMajbritt fik en forlagskontrakt …

“Jeg fik en kort, men meget effektiv rådgivning af Rikke.
Hun pegede bl.a. på to forlag, hun mente ville være interesserede i min bog. Den viden er guld værd, for nu har jeg en aftale med det ene.”

Journalist Majbritt Lund

www.majbrittlund.dk

Kom i gang nu!

Måske har du taget tilløb til at skrive en bog før, det har bare været svært at finde tiden til at føre drømmen ud i livet. Det kan også være, du endnu ikke rigtigt har fået styr på din bogidé eller bliver ved med at udsætte projektet, fordi det virker alt for overskueligt, fordi skriveprocessen driller – eller fordi du ganske enkelt ikke aner, hvordan du kommer i gang …

Det er bare svært at slippe forfatterdrømmen, når den bliver ved med at presse på, ikke? Det behøver du heller ikke længere …

Nu har du chancen for at sparke liv i forfatterspiren og for alvor gøre noget ved drømmen i et intensivt forløb, der guider dig hele vejen fra idé til færdig bog på 6 måneder.

Ja, du læste rigtigt …

Fra idé til færdig fagbog
på 6 måneder!

Men du får mere end det …

Forløbet er designet specielt til dig, der brænder efter at skrive og udgive en fagbog – OG vil have det optimale ud af den, når den udkommer i form af anerkendelse, omtale i medierne, bookinger til foredrag og kurser – og større indtjening.

Programmet ’Fra idé til færdig fagbog på 6 måneder’ er nemlig bygget op, så du får skrevet din bog + udviklet mindst 1 spin-off-produkt + skabt et marketingsetup, der sælger både din bog og din bogbusiness. Det betyder, at du kan forvente, at:

Du har sikkert hørt folk sige: ”Hvorfor skrive en bog – det er jo alligevel begrænset, hvad du kan tjene på den?”

Hvis du udelukkende vælger at fokusere på selve bogsalget, får de sikkert ret, for det danske bogmarked er ikke verdens største. Men vælger du i stedet at fokusere på alle de døre, din bog kan åbne for dig og skabe en platform af spændende produkter og ydelser, der rammer plet hos din målgruppe, er dine indtjeningsmuligheder praktisk taget ubegrænsede!

Byg din bogbusiness

Du står med andre ord ikke ’bare’ med et færdigt manuskript efter kurset. Du er også klædt på med:


Nu tænker du sikkert: ”Det lyder jo alt sammen meget godt, men hvad indeholder forløbet mere konkret?”

Skriv din fagbog – og skab en platform
af attraktive spin-off-produkter

Jeg har designet forløbet, så du kan udvikle din bogidé, skrive din bog, markedsføre den effektivt  og opbygge en business omkring den – uden at spilde tiden på blindgyder.

Her er blot nogle af de ting, du vil opdage:

Det er meget at stille i udsigt, det ved jeg godt. Og jeg vil da heller ikke lægge skjul på, at du kun kan lykkes med dit bogprojekt og din bogbusiness, hvis du er 100 % committed til forløbet. Så før du læser videre, bør du nok spørge dig selv: “Vil jeg virkelig realisere min drøm om at skrive en fagbog, eller skal jeg vælge at glemme den igen?” Du kender selv svaret …

Kunsten at skrive …

“Rikke, jeg vil gerne takke dig for et godt og inspirerende kursus i går. Selvom jeg har arbejdet med marketing i mange år, har jeg aldrig lært så meget om kunsten at skrive, som jeg gjorde i går. Tak for det!”

Jesper Gade
Group Marketing Manager
Borg Automotive

Nu vil du sikkert gerne vide, hvem jeg er …

Rikke Moos, BogsuccesJeg hedder Rikke Moos. Jeg er tekstforfatter, marketingkonsulent og forfatter til 2 fagbøger. Den første udgav jeg i 2006, men jeg kan stadig huske, som var det i går, den fantastiske følelse det var at stå med min egen bog i hånden for første gang. For mig var det en drøm, der gik i opfyldelse. Men jeg opdagede snart, at der fulgte en hel del mere med, end jeg lige først havde regnet med …

Telefonen begyndte at ringe noget mere. Flere kunder strømmede til. Og jeg blev booket til kurser og foredrag i et omfang, jeg aldrig havde forestillet mig var muligt. Det gik op for mig, at andre pludselig opfattede mig som ’eksperten’.

Jeg siger ikke dette for at prale – men blot for at give dig et klart billede af, hvad du kan forvente – og forberede dig på, at du og din business bliver taget med storm, hvis du vælger at gøre drømme til virkelighed og investere den tid og de ressourcer, der skal til. Er du klar til bogsucces?

Så lad os komme videre i teksten og se på, hvad de enkelte moduler indeholder.

Programmets indhold:

MODUL 1: Skriveklar nu!

Idé – Målgruppe – Mindset – Bogudvikling – Research – Skriveproces

I dette modul skaber du fundamentet for din bogsucces. Du får udviklet din bogidé, får styr på din kernemålgruppe og planlagt indholdet i detaljer, så du er klar til at tage hul på skriveprocessen. Du bliver også introduceret til en effektiv metode, der sikrer flow, fremdrift og kreativitet i din skriveproces. Og den virker! Jeg har selv testet den med succes …

I modul 1 vil du:

 • Få styr på din bogidé og kernemålgruppe
 • Identificere de problemer/udfordringer du vil løse for din målgruppe
 • Få tips til hvordan du sælger din bogidé til et forlag
 • Få indblik i hvordan du udvikler din business eller karriere med en bog
 • Blive introduceret til og afprøve effektive skriveteknikker
 • Få indsigt i hvad der skal til for at få succes med din bog
 • Udvikle et komplet ‘blueprint’ der gør dig 100 % skriveklar
 • Udarbejde en skriveplan der harmonerer med din travle hverdag
 • Udvikle det mindset der skal til for at realisere forfatterdrømmen
 • Få klarhed over om du skal vælge selvudgivervejen eller forlag
 • Få redskaber til at holde dig motiveret
 • Få overblik over hvad du har brug for at researche
 • Og meget mere …

Afholdes 19. – 20. januar + 17. februar 2011 (2 +1 dage)

Opfølgningdag: Keep on track

½ dags opfølgning på dit bogprojekt:

 • Hvordan går det med skriveriet?
 • Hvad er dine udfordringer nu og her?
 • Støtte og sparring til at komme videre.

Afholdes 17. februar 2011 (½ dag)

MODUL 2: Fra bog til bestseller

Bogbusiness I: Markedsføring & PR

Markedsføring og PR af din bog er afgørende for, at din bog bliver en succes. Uanset om du udgiver din bog på et forlag eller som selvudgiver, bør du sætte tid og energi af til at markedsføre den selv – både før, under og efter udgivelsen. På dette modul skaber du en solid platform af effektive aktiviteter, der puster til salget af din bog og gør den synlig overfor din kernemålgruppe.

I modul 2 vil du:

 • Få værktøjer til at markedsføre din bog effektivt
 • Planlægge vinderstrategien for din marketingindsats
 • Udvikle en komplet plan over marketing- og PR-aktiviteter
 • Få viden om, hvad du kan forvente hvis du udgiver på forlag
 • Få gode råd om, hvordan du får omtale i medierne
 • Designe en effektiv online-marketingplatform
 • Og meget mere …

Afholdes 4. maj 2011 (1 dag)

MODUL 3: Byg din bogbusiness

Bogbusiness II: Udvikling af spin-off-produkter

Få det optimale ud af din bog – skab en succesfuld bogbusiness med attraktive spin-off-produkter, der opfylder dine kunders behov, cementerer din ekspertstatus – og øger din indtjening med minimum 50 % i forhold til, hvad du får ud af en standardaftale hos et forlag.

I modul 3 vil du:

 • Opdage hvordan du kan skabe en succesfuld bogbusiness
 • Identificere din ideelle kunde og få inspiration til, hvordan du opfylder dennes behov
 • Blive introduceret til en gennemtestet formular til udvikling af spændende spin-off-produkter, der kan øge din indtjening markant
 • Skitsere et setup af attraktive spin-off produkter
 • Udvikle mindst 1 spin-off-produkt ud fra din bog.
 • Og meget mere …

15. juni 2011 (1 dag)

Du får altså 5½ intensive kursusdage, der udelukkende har fokus på at hjælpe dig med at realisere din bogdrøm på 6 måneder … og tjene penge på den! Undervejs i forløbet får du sparring og støtte, så du følger din skriveplan og opretholder momentum i dit skriveprojekt.


Hvad kræver programmet af dig?

 • En investering på 14.995 kr. plus moms, hvis du vælger det fulde forløb (Modul 1-3 + opfølgningsdag). Du kan betale det hele på én gang eller i 3 nemme rater fordelt over 3 måneder.
 • Du er committed til programmet og dit bogprojekt – og har et åbent sind og lyst til at deltage aktivt sammen med de øvrige deltagere.
 • Du behandler alle oplysninger, du får om de øvrige deltageres bogprojekter, fortroligt.

Gratis bonus til digEkstra bonusser

Jeg vil gerne belønne dig for at tage initiativ og handle på din bogdrøm. Derfor får du 2 ekstra bonusser til en værdi af 9.795 kr. hvis du vælger det fulde forløb og tilmelder dig senest 31. december 2010.

Bonus 1: 10-timers én-til-én bogsparring (værdi 9.500 kr.)
Få sparring på indhold, opbygning, skriveproces, markedsføring, produktudvikling eller andre områder i forbindelse med udviklingen af din bogsucces. Det er dig, der bestemmer …

Bonus 2: Min nye bog Fra idé til bestseller (værdi 229 kr.)
Det perfekte supplement til dit 6 måneders intensive forløb.

100 % tilfredshedsgaranti

Du behøver ikke være bange træffe den forkerte beslutning. Jeg har nemlig besluttet mig for at tilbyde dig en 100 % tilfredshedsgaranti på ‘Fra idé til færdig fagbog på 6 måneder’-programmet.

Hvis du efter de tre dage på modul 1 føler, at dette program ikke er noget for dig, fortæller du mig det bare, inden modul 1 slutter – og jeg vil med glæde betale dig alle pengene tilbage uden at stille spørgsmål.

Måske er du stadig i tvivl, om forløbet er det rigtige for dig. Men både du og jeg ved det: Du brænder efter at skrive en bog! Så hvorfor udsætte drømmen endnu engang? Du går glip af en anerkendelsen, en masse indtjening og muligheden udvikle din business?

Det er naturligvis dig, der skal skrive din bog … men jeg garanterer dig, at du ikke vil føle dig alene med ’Fra idé til færdig fagbog på 6 måneder’-forløbet. Og glem ikke, at det giver dig nogle helt konkrete ekstrafordele, som du ikke får, hvis du er overladt til dig selv.

Top 5 fordele ved at deltage i programmet

 • Du sparer mange timers hårdt arbejde foran computeren og får skrevet din bog hurtigere
 • Din skriveproces bliver noget, du ser frem til - i stedet for en smertefuld og udmattende oplevelse
 • Du kan hurtigere positionere dig som ekspert - og komme i gang med at tiltrække flere kunder.
 • Du føler dig mere motiveret, fordi du er nødt til at committe dig
 • Du får passet bogskriveriet bedre ind i en travl hverdag.

Sådan kommer du med:

Skal foråret 2011 være det år, hvor du opgraderer dit visitkort med titlen Forfatter og endelig kan kalde dig for EKSPERT på dit fagområde. Hvor du gør din bog til en succes og skaber en platform af spændende spin-off-produkter, der rammer plet hos din målgruppe?

kontakt mig i dag på info@bogsucces.dk eller 60 93 44 11, og få svar på alle dine spørgsmål om bogbusiness-programmet Fra idé til færdig fagbog på 6 måneder.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Rikke Moos

PS: Uanset hvor stor en succes din bog bliver, fortryder du aldrig, at valgte at skrive den …