“Fra idé til bestseller” har fået en lektørudtalelse

by Rikke Moos

Min nye bog Fra idé til bestseller – Sådan får du succes med din fagbog har fået en lektørudtalelse. Oven i købet en ganske flot én af slagsen …

Måske Tips til din bogmarkedsføringtænker du nu: ”Hvad i al verden er en lektørudtalelse? Det lyder lidt støvet! Og hvorfor er det overhovedet noget at tale højt om?”

En lektørudtalelse er en boganmeldelse skrevet af bibliotekarer hos Dansk Bibliotekscenter til bibliotekerne. Det er udelukkende nye bøger – og kun ca. 25 % af disse, der bliver anmeldt. Formålet er at understøtte kvaliteten af bibliotekernes bogudvalg, hvorfor mange skeler til lektørudtalelserne, når de indkøber nye bøger.

Brug den i din bogmarkedsføring

Men en lektørudtalelse er ikke ”bare” en god adgangsbillet til bibliotekshylder over hele landet. Det er også en blåstempling fra et uvildigt anmelderkorps, der ser kritisk på den litteratur, der bliver udgivet – og dermed et redskab, du som forfatter kan bruge i din markedsføring. Hvilket jeg hermed gør :-)

Lektørudtalelser publiceres på netpunkt.dk (kræver abonnement) og efter 6 måneder på bibliotek.dk, hvor de er offentligt tilgængelige.

Her er et uddrag fra lektørudtalelsen om ”Fra idé til bestseller”:

”Tilgængelig og pædagogisk velstruktureret gør-det-selv guide, hvor forfatteren, der også er coach, tekstforfatter og underviser, netop selv beviser ideen og skriver en vellykket fagbog. Det ville så måske være mærkeligt andet, men det er faktisk en rigtig god guide Rikke Moos skriver. Og der findes faktisk ikke andre bøger, som så grundigt og relativt tilgængeligt tager en mulig forfatterspire i hånden, og det hele vejen …”

Pæne ord, som jeg er meget taknemmelig for – og de virker tilsyneladende … Jeg kan nemlig følge med i, hvor mange biblioteker der har bogen på hylderne – et tal, der i øjeblikket vokser lidt fra dag til dag.

Læs mere om bogen Fra idé til bestseller – Sådan får du succes med din fagbog.

{ 3 comments… read them below or add one }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: