Bliv forfatter i 2015

by Rikke Moos

Du har sikkert opdaget det … 2015 er lige om hjørnet. Et nyt år med nye muligheder og nye mål. Og måske året hvor du endelig kan skrive forfatter på visitkortet?

En behagelig tanke, ikke?

Hvorfor så ikke gøre noget ved bogdrømmen – og beslutte dig for at skrive din bog i 2015?

Jeg får det til at lyde så enkelt, det ved jeg godt. Og måske sidder du lige nu og bliver småirriteret på mig og tænker: ”Helt ærligt Rikke Moos … jeg kan da ikke bare sådan lige hive 3 måneder ud af kalenderen til et bogprojekt. Jeg har et job, jeg skal passe – jeg er jo nødt til at tjene penge! Og i øvrigt kan jeg slet ikke overskue, hvordan jeg kommer i gang!”

Skyd genvej til bogdrømmen i 2015

Tro mig, jeg ved alt om, at en bog er ikke noget, du bare lige ryster ud af ærmet. Det er et stort projekt, der kræver tid, energi og ikke mindst fokus. Men er det undskyldning nok for at sætte forfatterdrømmen på hold igen og igen? År efter år?

Hvis jeg nu fortæller dig, at det faktisk er muligt at skrive en bog, mens du passer din virksomhed eller karriere. At du hverken behøver at  holde orlov eller skyde et helt års ferie af på én gang for at få skrevet din bog. At du om få uger har et klart billede af, hvad der skal stå i hvert enkelt afsnit i din bog, er klar til at skrive løs – og har et godt overblik over, hvordan du markedsfører din bog og tjener penge på den …

Så er 2015 da et perfekt år at skrive din bog i, ikke?

Tag første skridt lige her, og …

Skyd genvej til bogdrømmen i 2015

PS. Følger du linket, så tjek lige de bonusser ud, der følger med. De inkluderer en helt særlig overraskelse fra en af Danmarks førende online marketing specialister …

Leave a Comment

Previous post:

Next post: